Op Afspraak
Maak nu een afspraak voor jouw iPhone reparatie op locatie!
Hulp nodig?
070-4494566

Online afspraak maken

Klik op onderstaande knop en maak direct online een afspraak voor een iPhone reparatie. Een scherm reparatie of batterij vervanging kun je altijd online inplannen.

Heb je een ander toestel of een andere reparatie, laat via onderstaand formulier een bericht achter en wij nemen binnen een dag contact met je op. 

Telefonisch zijn wij ook bereikbaar:

070-4494566

0634791009 (WhatsApp)

Book an appointment with Mr. iFix using SetMore

Contactformulier

Naam

E-mail adres

Telefoon

Al uw vragen

Routebeschrijving:

Mr. iFix
Van Alphenstraat 3
2274NA Voorburg 
(Wij zitten aan de rand van het Beatrixkwartier, naast het BP tankstation)

Mr. iFix Voorburg ligt zeer gunstig aan de rand van het Beatrixkwartier in Den Haag net onder het spoor door. Wij zitten op 5 minuten loopafstand van De Belastingdienst, Siemens, Nationale Nederlanden, PostNL en het WTC The Hague.

Via A12:
Rijdt in westelijke richting op de A12 (Prins Clausplein). Ga op de rechterbaan en neem afslag 3-Bezuidenhout richting Bezuidenhout/Mariahoeve. Sla rechts af bij Schenkkade (stoplicht 1). Ga rechts op de eerste kruising naar Prinses Beatrixlaan (stoplicht 2). Sla vervolgens linksaf bij het BP tankstation naar Van Alphenstraat 3.

Met OV:
Neem de trein of RandstadRail naar Station Den Haag Laan van NOI. Loop in zuidwestelijke het station uit aan de kant van de grote parkeerplaats richting de Van Alphenstraat. Sla rechtsaf de Van Alphenstraat in en loop door tot nummer 3.

 

 

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".