Openingstijden
10:00 - 19:00
Hulp nodig?
070-4494566

Ook voor zakelijk gebruikte iPhone toestellen en smartphones kunt u bij Mr. iFix in Voorburg terecht. Wij repareren al uw zakelijke mobiele apparaten binnen de kortst mogelijke termijn zodat u weer snel online bent! 

Is het bedrijf gevestigd in Den Haag en omstreken? Dan kunnen de toestellen gratis bij u opgehaald en afgeleverd worden na reparatie. 

Welke reparatie?

Voor elke reparatie aan een iPhone of andere smartphone kunt u bij Mr. iFix terecht. De meeste gebreken zoals een kapot scherm of een oude batterij kunnen dezelfde dag nog gerepareerd worden en vaak zelfs al binnen een uur. Voor meer gecompliceerde reparaties zoals waterschade en schade aan het moederbord of Logic Board heeft Mr. iFix slechts enkele werkdagen nodig om het probleem te constateren en de reparatie succesvol uit te voeren. Kunnen wij het toestel niet repareren? Dan betaalt u verder ook geen onderzoekskosten.

iPhone reparatie?

Jazeker! Mr. iFix kan elke iPhone reparatie aan en vaak is deze al binnen een uur klaar. U kunt bij ons op kantoor wachten tijdens de reparatie of u kiest ervoor om deze later op te halen. Naast alle iPhone reparaties kunt u ook bij ons terecht voor Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC, Huawei, LG, Nokia en alle andere smartphones die eventueel binnen uw organisatie worden gebruikt.

Een iPhone scherm reparatie is binnen het uur klaar. Alle overige reparaties, waaronder een scherm reparatie van een ander merk kan tot 1 werkdag in beslag nemen. Houd u hier rekening mee wanneer de toestellen worden aangeleverd.

iPhone reparatie op locatie

U kunt ook bij Mr. ifix terecht voor een iPhone reparatie bij u op locatie. Dit kunt u aanvragen voor heel de regio Den Haag. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".