Op Afspraak
Maak nu een afspraak voor jouw iPhone reparatie op locatie!
Hulp nodig?
070-4494566
iPhone 6 scherm reparatie Den Haag
09
januari

iPhone 6 scherm reparatie

“Een ongeluk zit in een klein hoekje”, wordt er altijd gezegd, ook wanneer het aankomt op een iPhone 6 scherm reparatie. Vooral als het grootste gedeelte van je geliefde iPhone 6 uit een scherm van glas bestaat. Dit glas is zeer gevoelig en kan altijd breken of barsten. Heb jij nou ook de pech gehad dat je iPhone 6 uit je hand is gegleden en keihard op de grond terechtkwam? Je draait hem om en ziet overal barsten en scheuren in je scherm. “Is hij nog te redden of niet?” Vraag je je natuurlijk meteen af. In de meeste gevallen kunnen wij je iPhone 6 zonder verlies van foto’s en contacten gewoon repareren. Je scherm wordt professioneel vervangen door een gelijk scherm en je iPhone is binnen 30 minuten weer de oude prachtige iPhone 6 zoals je hem kreeg toen je hem kocht.

iPhone 6 scherm reparatie Den Haag

De iPhone 6 scherm reparatie Den Haag wordt uitgevoerd door professionals. Bij Mr. iFix wordt veilig gewerkt en je waardevolle iPhone wordt dan ook met veel zorg behandeld en gerepareerd. Het oude scherm van je iPhone 6 wordt netjes afgevoerd voor recycling en daarmee proberen ook wij een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Heb je een verzekering voor je iPhone of heb je een inboedel verzekering die je iPhone 6 scherm reparatie vergoedt? Dan kun je de reparatiebon die je na je reparatie bij Mr. iFix ontvangt meteen doorsturen naar je verzekering.

Klik hier om de prijzen te zien van een iPhone 6 scherm reparatie.

iPhone 6 verkopen

Wil je je iPhone 6, met of zonder schade niet repareren? Omdat je binnenkort je abonnement kunt verlengen met een nieuw toestel of om welke andere reden dan ook. Dan kun je bij ons ook je oude iPhone inleveren tegen een zeer hoge vergoeding. Wij taxeren je iPhone direct en je wordt ook direct betaald bij Mr. iFix in de winkel. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".