Op Afspraak
Maak nu een afspraak voor jouw iPhone reparatie op locatie!
Hulp nodig?
070-4494566
iPhone 6S Scherm Reparatie Voorburg
12
januari

Kapot scherm?

“Een ongeluk zit in een klein hoekje”, wordt er altijd gezegd. Vooral als het grootste gedeelte van je geliefde iPhone 6S uit een scherm van glas bestaat. Dit glas is zeer gevoelig en kan altijd breken of barsten. Heb jij nou ook de pech gehad dat je iPhone 6S uit je hand is gegleden en keihard op de grond terechtkwam? Je draait hem om en ziet overal barsten en scheuren in je scherm. “Is hij nog te redden of niet?” Vraag je je natuurlijk meteen af. Gelukkig is een iPhone 6S scherm reparatie vaak snel klaar. In de meeste gevallen kunnen wij je iPhone 6S scherm zonder verlies van foto’s en contacten gewoon repareren. Je scherm wordt professioneel vervangen en je iPhone is binnen 30 minuten weer de oude prachtige iPhone 6S zoals je hem kreeg toen je hem kocht.

iPhone 6S scherm reparatie

De iPhone 6S scherm reparaties worden uitgevoerd door professionals. Bij Mr. iFix in Voorburg wordt veilig gewerkt en je waardevolle iPhone wordt dan ook met veel zorg behandeld en gerepareerd. Het oude scherm van je iPhone 6S wordt netjes afgevoerd voor recycling en daarmee proberen ook wij een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Heb je een verzekering voor je iPhone of heb je een inboedel verzekering die je iPhone 6S scherm reparatie vergoedt? Dan kun je de reparatiebon die je na je reparatie bij Mr. iFix ontvangt meteen doorsturen naar je verzekering.

Klik hier om de prijzen te zien van een iPhone 6S scherm reparatie.

iPhone 6S verkopen

Wil je je iPhone 6S, met of zonder schade niet repareren? Omdat je binnenkort je abonnement kunt verlengen met een nieuw toestel of om welke andere reden dan ook. Dan kun je bij ons ook je oude iPhone inleveren tegen een zeer hoge vergoeding. Wij taxeren je iPhone direct en je wordt ook direct betaald bij Mr. iFix in de winkel. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Mr. iFix Voorburg Smartphone en tablet

Behalve iPhone 6S scherm reparties kun je bij Mr. iFix in Voorburg ook alle andere iPhones en iPad laten maken en de meest andere merken, zoals Samsung, HTC, LG, Sony en Huawei. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten klaar en je kunt er altijd op wachten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. iPad en tablet reparaties nemen iets meer tijd in beslag, maar vaak kun je deze aan het einde van de dag of de volgende dag al ophalen. Behalve voor reparaties kun je bij Mr. iFix in Voorburg ook terecht voor advies, hulp met apps, screenprotectors en leuke hoesjes voor je iPhone of andere smartphone.

Wij staan bij Mr. iFix Voorburg graag voor je klaar en de koffie is altijd vers! Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".