Openingstijden
Ma/Vr 10:30 - 11:30 & 13:30 - 17:30
Za 12:00 - 16:00
Hulp nodig?
070-4494566

iPhone 7 Plus reparatieiPhone X Reparatie

Onderstaand zie je alle prijzen voor verschillende reparaties aan de iPhone X. Indien uw reparatie er niet tussen staat kunt u contact opnemen met ons.

  • € 379iPhone X scherm vervangen origineel
  • € 249iPhone X scherm vervangen high copy
  • € 229iPhone X behuizing compleet origineel
  • € 119iPhone X Glas achterkant vervangen
  • € 99iPhone X Batterij vervangen
  • € 129iPhone X camera achter vervangen
  • € 99iPhone X camera voor vervangen
  • € 49iPhone X achter camera glas vervangen

iPhone X reparatie in Den Haag

De iPhone X is de eerste iPhone die volledig afwijkt van al zijn voorgangers. Het is de meest populaire telefoon van dit moment. De iPhone X is door Apple gelanceerd ter ere van het 10 jarig bestaan van de iPhone. Met dit spectaculaire design heeft Apple weer een nieuw hoogtepunt bereikt in de geschiedenis van de iPhone. Wat te doen als jouw iPhone X kapot gaat of niet goed meer werkt? Bij Mr. iFix kun je snel je iPhone X laten repareren met behoud van data en je gegevens. Lees hier meer over de iPhone X reparatie.

iPhone X scherm reparatie, klaar terwijl je erop wacht!

Het design van de iPhone X is niet vergelijkbaar met voorgaande modellen van de Apple iPhone. Apple heeft met het nieuwe OLED scherm gezorgd voor een nog betere kleurbeleving en afbeeldingen en video’s zijn nu nog helderder. Het nieuwe scherm zorgt ook niet alleen voor mooiere beelden, maar door de nieuwe technologie is het scherm ook een stuk zuiniger geworden waardoor je batterij veel langer meegaat.

De gehele voorkant van de iPhone X is een scherm geworden waardoor er geen ruimte meer is voor een home button en voor touch-id. Dit heeft Apple vervangen door het innovatieve face-id. In het scherm zit een camera die jouw gezicht scant en op die manier je toestel ontgrendeld. De smartphone is ook water- en stofbestendig waardoor je minder snel last zult hebben van waterschade.

Als het toch gebeurd en je smartphone valt in het water of raakt beschadigd dan kun je altijd bij Mr. iFix terecht. De vakkundige en gediplomeerde monteurs van Mr. iFix kunnen jouw iPhone X weer repareren met gebruik van originele onderdelen. Ook waterschade is in de meeste gevallen goed te herstellen. Een schermreparatie is vaak binnen 60 minuten al klaar.

De meeste klanten bij Mr. iFix komen uit Den Haag en omgeving, Voorburg, Leidschendam, rijswijk, Delft en Zoetermeer. Voor ondernemers in de regio hebben we zelfs een speciale haal en breng service. Het is in enkele gevallen ook mogelijk om de iPhone X reparatie op locatie te doen. Neem nu contact op met Mr. iFix voor de voorwaarden en om een afspraak te maken.

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".