Op Afspraak
Maak nu een afspraak voor jouw iPhone reparatie op locatie!
Hulp nodig?
070-4494566
iPhone reparatie Den Haag, Voorburg en omgeving
10
oktober

Is je iPhone gevallen en is je scherm gebarsten of is er iets anders kapot gegaan? Een iPhone reparatie is vaak stukken voordeliger dan een nieuw toestel kopen en scheelt veel zoek en speurwerk. Bij Mr. iFix in Voorburg kun jij nu snel en goedkoop tegen zeer scherpe prijzen je iPhone Laten maken.

Bij Mr. iFix kun je nu terecht voor al je reparaties aan je iPhone. Heb jij een iPhone 4, 5, 5s, 6, 6s, 6+, 6s+ of iPhone 7? of heb je een van de nieuwere iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max of XR? Dan ben je bij Mr. iFix aan het juiste adres.

iPhone reparatie met garantie

Wij beschikken over de expertise en kwalitatieve onderdelen om je iPhone snel en voordelig te repareren en elke barst of schade weer te doen verdwijnen! Je kunt bij Mr. iFix Voorburg terecht voor verschillende reparaties, zoals: scherm, batterij, luidspreker, microfoon, oplaad connector, speaker, glas, touchscreen, accu, camera en meer.

Op alle reparaties krijg je altijd garantie en no cure = no pay! Als het probleem niet opgelost kan worden dan hoef je ook niet voor de reparatie te betalen. Je kunt ervoor kiezen om te wachten terwijl jouw iPhone wordt gerepareerd door één van onze monteurs of je kunt je iPhone achterlaten voor reparatie en het toestel later weer ophalen.

Blijf je wachten op de reparatie van je iPhone? Dan hebben wij altijd koffie en thee klaarstaan om het wachten te verzachten.

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".