Op Afspraak
Maak nu een afspraak voor jouw iPhone reparatie op locatie!
Hulp nodig?
070-4494566

iPhone en Samsung moederbord reparatie

iPhone, Samsung, LG, Nokia etc. Alle mobiele en alle elektronische apparaten hebben een moederbord dat alles aanstuurt. Als gebruiker krijg je deze ingewanden van je elektrische apparaat zelden tot nooit te zien. Dat hoeft ook niet, want zolang alles werkt zoals het hoort is er ook niks aan de hand. Tót het moment dat er binnen in je iPhone iets mis in en je zelf totaal geen idee hebt wat er aan de hand is. Je komt op dat moment terecht bij een van de vele smartphone reparatie winkels in de hoop dat zij het op kunnen lossen voor je. Wij kunnen een iPhone reparatie vrijwel altijd succesvol uitvoeren, ook als het bij een andere winkel niet is gelukt.

Micro solderen PCB repair

Veel van deze bedrijven beperken zich tot het vervangen van onderdelen die demonteerbaar zijn en makkelijk te vervangen zijn, zoals je veel op YouTube kunt zien. Bij Mr. iFix kun je ook terecht voor ingewikkelde moederbord reparaties en micro soldeer technieken. Een moederbord reparatie aan een iPhone is ingewikkeld en neemt veel tijd in beslag. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij een iPhone repareren binnen enkele dagen. Je bent jouw geliefde iPhone dus nooit wekenlang achter elkaar kwijt.

Repareren is altijd beter dan vervangen!

Zakelijk

Ook bedrijven en reparateurs uit heel Europa hebben hun weg naar Mr. iFix gevonden voor een betrouwbare moederbord reparatie. Mr. iFix levert snelle service en kwalitatief werk tegen scherpe tarieven. Een kapotte iPhone wordt dus zelden onherstelbaar verklaard. Mocht het toestel toch niet meer te herstellen zijn, dan kunnen wij ook service verlenen aan bedrijven voor data herstel. Klanten kunnen op deze manier vrijwel altijd hun bestanden en foto’s terugkrijgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@mrifix.nl of 070-4494566

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Facebook beoordelingen

Mr ifix repair
3.7
powered by Facebook
Jenny van Dyk
Jenny van Dyk
2018-04-27T19:15:41+0000
Beter jullie prijzen iets hoger dan de goedkoopste shit kwalliteit leveren. Deze scherm is echt bocht � touch reageert niet goed.
Brandi Nieuwenhuysen
Brandi Nieuwenhuysen
2018-04-11T17:59:03+0000
Super service!!��
Jeroen van Gijzen
Jeroen van Gijzen
2018-03-10T11:34:58+0000
Goede, aardige service. Snel klaar. Correct behandeld. iPhone is weer als nieuw.

Wil je een smartphone laten repareren?

Stel de reparatie niet te lang uit. Het kan zomaar voor het laatst zijn dat je je smartphone weer "even tot leven wekt".